Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی از عرضه کارت هدیه دیجیتالی در روزهای آینده خبر داد و گفت: هر فردی که سهام عدالت دارد و در سامانه سهام عدالت خود شماره شبای بانک ملی را معرفی کرده باشد، می تواند از کارت اعتباری 2 تا 5 میلیون تومانی بانک ملی استفاده و از بیش از 4 هزار فروشگاه زنجیره ای خرید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرنگار شمانیوز، نشست خبری طرح نشان اعتباری بانک ملی با حضور محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی، مسعود خاتونی عضو هیات مدیره و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی، فردوس باقری مدیرعامل سککوک و جمعی از اصحاب رسانه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
حسین زاده در ابتدای این نشست ضمن اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز خبرنگار، گفت: بی تردید رسانه رکن چهارم جامعه و چشم جوامع است بنابراین لازم است از این مهم محافظت شود.
وی در ادامه صحبت های خود درخصوص کارت اعتباری دیجیتالی بانک ملی ابراز داشت: دارندگان سهام عدالت نزد بانک ملی ایران می توانند تا سقف 5 میلیون تومان در ازای توثیق سهام خود کارت اعتباری دیجیتالی دریافت و از بیش از 4 هزار فروشگاه زنجیره ای خرید کنند.
حسین زاده در توضیح مطلب فوق افزود: هر فردی که سهام عدالت دارد و در سامانه سهام عدالت خود شماره شبای بانک ملی را معرفی کرده باشد، می تواند از کارت اعتباری 2 تا 5 میلیون تومانی بانک ملی استفاده کند.
وی با اشاره به آماده بودن تمامی زیرساخت های اجرای این طرح گفت: چنانچه مشتریانی که از این کارت‌ها اعتباری برای خرید خود استفاده می کنند، پیش از سررسید ماهانه کارت، رقم خرید خود را با بانک تسویه کنند، بانک نه تنها از آنها سودی دریافت نخواهد کرد، بلکه مشمول پاداش های خوش حسابی نیز خواهند شد.
‎مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه همچنین از عرضه کارت هدیه دیجیتالی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: هزینه تولید هر کارت برای بانک حدود 2 یورو است که با کارت هدیه دیجیتالی دیگر نیازی به کارت فیزیکی نخواهد بود.
مدیرعامل بانک ملی افزود: در شرایطی که طی این سالها کشور با تحریم روبرو است، بانک ملی ایران به منظور اینکه واحدهای تولیدی کشور مشکل منابع و نقدینگی نداشته باشند و همچنان سرپا باشند و به فعالیت خود ادامه دهند تسهیلات قابل توجهی را برای هریک از واحدهای تولیدی در نظر گرفت.تقریبا برای هر واحد تولیدی که محصولات آن توجیه داشته باشد، تلاش شد منابع مورد نیاز تامین شود.
حسین زاده ابراز داشت: بانک ملی ایران در سال 98 و ماه های ابتدایی سال جاری حدود97 هزار میلیارد ریال برای واحدهای تولیدی تسهیلات مالی درنظر گرفت و پرداخت کرد.
وی ادامه داد:با توجه به اینکه تولید مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش درکشور در حدنیاز تولید می شد در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا با افزایش تقاضا و کاهش عرضه این دست از محصولات روبرو بودیم.بانک ملی ایران در زمان بروز بحران جهانی (شیوع ویروس کرونا) طی تعاملی با تولید کنندگان تلاش کرد نقدینگی تولید کنندگان را برای بهبود فرآیند تولید اقلام مورد نیاز کشور در روزهای کرونایی افزایش دهد تا ایران بی نیاز به سایر کشورها این اقلام را در اختیار داشته باشد.
وی اضافه کرد: شرکت های تولیدی با دریافت تسهیلات بانک ملی در مواقعی شیفت های تولیدی خود را به سه برابر افزایش دادند به طوری که امروز نه تنها کشور از واردات محصولات بهداشتی مانند مواد ضدعفونی کننده بی نیاز شد بلکه امکان صادرات این محصولات نیز به سایر کشورها نیز فراهم شد.
حسین زاده با بیان اینکه بیشترین اشتغالزایی در بانگاه های کوچک و متوسط اقتصادی وجود دارد، گفت: بانک ملی ایران ذیل امر اقتصاد مقاومتی حدود40 هزار میلیارد ریال برای این بنگاه ها تامین منابع کرد.
وی در ادامه به تاثیر مخرب شیوع ویروس کرونا بر روند فعالیت های تولیدی و اقتصادی درکشور اشاره کرد و بیان داشت: در همین راستا دولت تسهیلات یک تا 2 میلیون تومانی برای افراد درنظر گرفت با توجه به اینکه جمعیت مشمول این طرح را 23 میلیون خانوار تشکیل می دادند سهم بانک ملی از این میان ارائه تسهیلات به 6 میلیون خانوار بود و مابقی افراد را سایر بانک های کشور تقبل کردند.
مدیرعامل بانک ملی ادامه داد: بانک ملی ایران با استفاده از فضای الکترونیک تسهیلات یک تا 2 میلیون تومانی را به 6 میلیون خانوار بدون نیاز به مراجعه به شعب بانک ملی ارائه داد.
وی در ادامه صحبت های خود به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا درکشور اشاره کرد و گفت: بانک ملی ایران برای جبران این ضررو زیان ها معادل 113 هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ 12 درصد به کسب‌وکارهای آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا درنظر گرفت که در حال پرداخت است.
وی با اعلام اینکه بانک ملی ایران به عنوان فعال ترین بانک در حوزه پرداخت وام ازدواج است، ادامه داد: حدود 60 تا 70درصد وام های قرض الحسنه ازدواج را بانک ملی ایران به زوج های جوان پرداخت می کند به طوری که در سال 98 و ابتدای سالجاری معادل 210 هزار میلیارد ریال از این تسهیلات به زوج های جوان تعلق گرفته است.
وی از فروش اموال و املاک مازاد این بانک سخن به میان آورد و گفت: از زمان ابلاغ قانون برای واگذاری اموال مازاد بانک ها، بیش از 108 هزار میلیارد ریال از اموال و املاک مازاد بانک و سهام شرکت های زیرمجموعه به فروش رسیده است.
مدیرعامل بانک ملی یادآور شد: سهام گروه توسعه ملی به عنوان بزرگترین واحد این بانک در اواخر تیرماه به صورت یکجا در بورس عرضه شد اما به دلیل حجم بالای نقدینگی مورد نیاز به فروش نرسید که این مهم در روزهای آینده با شرایط بهتر انجام می شود.
حسین زاده همچنین به تحول دیجیتالی در بانک ملی ایران پرداخت و افزود: این بانک تحولات دیجیتالی خود در سایه بهره مندی از تلاش ها و تجارب تیمی خوب در حوزه IT پیش برد. هم اکنون فضای همکاری با این بانک برای استارت آپ ها، شرکت های دانش بنیان و فین تک ها باز است در همین راستا تیم پیام رسان بله با بهره مندی از هوش و ابتکار تعدادی از جوانان دانشگاهی شکل گرفت و بانک ملی ایران از آن حمایت کرد.
مدیرعامل بانک ملی خاطرنشان کرد: بانک ملی ایران با تاسی از کمپانی های بزرگ دنیا، در پاییز هر سال نمایشگاهی از محصولات تولیدی خود را برگزار می کند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه های ما در بانک ملی ایران دیجیتالی کردن محصولات و سپس انجام امور مردم بدون نیاز به حضور در شعبه بوده است، ابراز کرد: پروسه انجام گواهی امضا، احراز هویت، اعتبارسنجی مشتریان و... بسیار زمان بر بوده اما با رونمایی اخیر محصول نشان پرداخت، این امور به صورت دیجیتالی انجام می شود.
‎وی با تاکید بر ارائه ارائه خدمات غیرحضوری از ادغام یا جمع آوری 200 شعبه این بانک به طور سالانه سخن به میان آورد و گفت: در کنار آن تعداد تراکنش های روزانه ما به 70 میلیون تراکنش رسیده است.
در ادامه این نشست، مسعود خاتونی، عضو هیات مدیره بانک ملی با بیان اینکه ابلاغ سند تحول دیجیتال از سوی وزارت اقتصاد مسئولیت خطیری را بر دوش بانک ملی ایران برای ارایه خدمت بهینه در بستر دیجیتال قرار داد، گفت: امروز بانک ملی ایران در راستای دیجیتالی کردن اسناد و اوراق بهادار در میان سایر بانک ها پیشتاز است.
وی ضمن ابراز امیدواری بر ظهور تحولی بزرگ در بانک ملی ایران ظرف ماه های آینده گفت: حذف شعبه در بانک ملی ایران به جهت خدمات این بانک به دولت کار چندان آسانی نیست، با توسعه ابزارها و دیجیتالی کردن خدمات، آرام آرام به سمت حذف شعب پیش می رویم و امیدواریم بتوانیم در رویداد ملی شو امسال حدود 100 خدمت بانکی را در محصول نشان پرداخت عرضه کنیم.
‎خاتونی اضافه کرد: محصول نشان بانک اکنون بر روی آپ قابل دسترس است و‌‌‌ ما این خدمت را بر روی بام، ایوا، بله و اپلیکیشن 60 نیز می آوریم . در آینده نزدیک هم سه محصول نشان بانک، نشان پرداخت و کیف پول بر روی همه اپلیکیشن ها قرار خواهند گرفت.
همچنین فردوس باقری مدیرعامل سککوک درباره پلتفرم سککوک برای تامین مالی بنگاه‌ها خاطرنشان کرد:تغییر رویکرد بانک ملی باعث تحول در فضای کسب‌وکار شده است. ما به سمت تامین مالی در شبکه معاملات بنگاه‌ها گام برداشتیم. در حوزه تامین مالی در شبکه تامین نیز بانک ملی ابزارهای جدیدی را طراحی کرده است و در آینده نزدیک امکان تامین مالی مبتنی بر زنجیره تامین، در سطح شعب فراهم خواهد شد.









منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هزار میلیارد ریال مدیرعامل بانک ملی بانک ملی ایران بانک ملی ایران بانک ملی ایران شیوع ویروس کرونا آینده نزدیک میلیون تومانی کارت اعتباری تامین مالی سهام عدالت محصول نشان حسین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۰۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت

ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در رابطه با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند گفت: مهلت قانونی این شرکت‌ها تمام شده و هشت ماه قانونی پایان سال ۱۴۰۲ بوده است منتهی این که تاکنون این شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز کردند یا نه؟ بر اساس آخرین اطلاعات خیر.

او در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را همچنان واریز نکردند مطالباتی از کارفرماهای خود دارند تا آنجایی که ما در جریان هستیم این مطالبات را نتوانستند وصول کنند لذا سود سهام عدالت را هم پرداخت نکردند اما زمان اعلام واریزی خرداد برای مرحله سوم سود سهام عدالت سرجای خود باقی است.

این مقام مسئول همچنین اظهار کرد: اگر این شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز نکنند سازمان بورس بر اساس ضوابط، مقررات، وظایف و اختیاراتی که دارد حتما برخورد مقتضی را انجام می‌دهد در نهایت سازمان بورس پیگیر است که مابقی سود سهام عدالت را دریافت تا برای سهامداران این سود واریز شود.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی بانک رفاه به دارندگان کارتخوان
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد